Creatieve Bewegen ONLINE

Je computer aanzetten en je bent volledig klaar om te kunnen bewegen van thuis uit.

Beschrijving

Maak het jezelf gemakkelijk! Want ook online kan best fijn zijn om in beweging te komen. Zelfs ik had het onderschat. Ik hou nu van de beide vormen zowel online als live.

Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, enkel een goede netwerkverbinding.

Je wordt onder begeleiding in beweging gebracht met als doel even lekker te ontspannen. Bovendien is bewegen gezond en herstelt het de balans tussen lichaam en geest.

Ook al ben je thuis, kan je toch al enkele voorbereidingen treffen om makkelijk te kunnen deelnemen?
> Trek losse kledij aan
> Neem er een flesje water bij
> Voorzie een warme trui, sokken of dekentje
> Zorg dat je niet afgeleid kan worden
> Maak plaats zodat je voldoende kan bewegen
> Test eventueel vooraf of je internetverbinding goed werkt

Ben je ingeschreven, dan ontvang je de link voor deelname een halve dag vooraf.

Creatief Bewegen bestaat uit losse events die elkaar NIET opvolgen. Je kan dus elk moment instappen.

Beoordelingen (4)

29 september 2021
Het voelt heel goed aan om samen in ons vertrouwde groepje te mogen dansen. Dat gaat zo diep en ik ervaar het tegelijk als een geschenk voor mezelf. Thuis, in de eigen ruimte en tegelijk zo hecht verbonden.
L.

28 sepember 2021 
Je open en pure communicatie. Daar sta je voor en handel je ook naar.
S.

22 mei 2021
Vorige donderdagavond kon ik deelnemen aan de online creatieve dansavond met Caroline. We zijn heel rustig gestart en focusten vooral op de binnenkant: van ons hoofd, van onze hals, van onze schouders, uiteindelijk van gans ons lichaam. Ongelooflijk hoeveel beweging daar te ontdekken viel. Later heb ik voluit gedanst op heerlijke muziek. Om uiteindelijk heel rustig en stil te eindigen. Mijn hele verhaal was verteld, daar hoefden geen woorden meer aan toegevoegd te worden. Dankjewel Caroline, voor deze hele warme en deugddoende dans.

L.

5 februari 2021
Ondanks de rugpijn en de vermoeidheid die ik voelde, ben ik er toch voor gegaan. Het heeft me echt goed gedaan. Via ademhaling, beweging en dans ben ik helemaal in mezelf kunnen zakken. Ik ontdekte daar de kracht van mijn lichaam opnieuw. Uiteindelijk kwam ik vrij van spanningen terug naar buiten, vrij, speels en los. En dit met hele mooie muziek als begeleiding.

Een aanrader.

L.


Creatieve Bewegen LIVE

Je wordt onder begeleiding in bewegen gebracht. Je laat de woorden binnenkomen en resoneren in je lichaam. Je lichaam geeft zelf aan welke beweging tot uiting wil komen.

Beschrijving

Door je over te geven aan de beweging van je lichaam, kom je in een heel andere dimensie te terecht.

Je kan bewegen met de ogen gesloten als jij je daarbij beter voelt. Je hoeft je dus niet te schamen.
  Anderen die willen verbinden, worden begeleidt om in verbinding te gaan wanneer het moment zich aandient binnen de groep.

Het stimuleert het creatieve brein, zelfkennis, zelfzorg en tegelijkertijd brengt het rust in heel je systeem. Of je krijgt er net een enorme energieboost van! Afhankelijk wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Want niet alleen ons lichaam wil bewegen! Ook onze emoties, gedachten en spirit willen tot hun recht komen.

Het event bestaat uit 2 waves. Ben je nog niet zo vertrouwd met Creatief Bewegen, dan ga je door de eerste wave waarbij je nauwgezette begeleiding krijgt om je over te geven aan je lichaam. Van zodra de tweede wave begint, krijg je weinig/tot geen instructies meer waarbij je de kans krijgt om te oefenen. Ben je al meer ervaren met deze materie, dan ga je door de eerste wave als opwarmertje om alle spiertjes goed wakker te maken. In de tweede wave kan je je volledig verdiepen en overgeven aan de totale flow.

Wat breng je mee?
> Comfortabele kledij
> Flesje water
> Voorzie een warme trui
> Je goesting om te bewegen

Creatief Bewegen bestaat uit losse events die elkaar NIET opvolgen. Je kan elk moment instappen.

Beoordelingen (0)


Laat een beoordeling achter