Blijf in Beweging geeft initiaties om kennis te maken met Creatief Bewegen en andere creatieve vormen voor een beter wel-zijn en wel-voelen. 

Groepssessies

In groep kan het fijn zijn om te verbinden, te delen en te leren van elkaar. Op een veilige en vertrouwde manier ga je contact maken met je lichaam, je handelingen en je gedrag. Je wordt gedragen door de groep. Je hebt het gevoel dat je niet de enige bent die aan het werk is. Het geeft je meer discipline om te doen, te experimenteren en te exploreren. 
Vraag een initiatie aan bij jou in de buurt, op jouw event of in je bedrijf.

Creatief Bewegen

Je lichaam voelen door vrij te bewegen. Geen opgelegde pasjes, maar zonder nadenken een beweging laten ontstaan.
Beweegsessies ku
nnen spanningen in het lichaam verlichten, onuitgesproken emoties laten ventileren, je verhaal vertellen wat je verbaal niet kan, uit de gedachten gaan en je hoofd ontspannen!

Reageren en reflecteren

Ben je een leider of een volger? Ben je het creatieve brein of de ondersteunende helper? Je lichaam weerspiegelt hoe je jou in de wereld gedraagt en hoe de buitenwereld je aanschouwt. Het is de actie van je lichaam die resultaat geeft. 

Bewegend ontdekken

Traag en vol verwondering voelen en aftasten hoe je lichaam er aan toe is en waar je jouw lichaam soms wat in de steek hebt gelaten.
Diepere lagen ontdekken. Je afsluiten van het geroezemoes van de buitenwereld, om je innerlijk denken en voelen beter te horen en weer richting en  focus te geven. 

Loslaten/relaxatie

Als een wellness voor jezelf om tot de puurste vorm van ontspanning te komen. De focus vertrekt van binnenuit en je laat het verder uitstralen naar buiten toe. Veel activiteit is hiervoor niet nodig. Vanuit lig kom je tot totale ontspanning en innerlijke vrede door je  over te geven aan de stem die je begeleidt.

 

Vraag een groepssessie aan!