In dit werkboek kan je meerdere tools terugvinden die je overal kan toepassen om verlicht en ontspannen door het leven te gaan.

Het boek brengt verdieping en reflectie om je sterker te maken om de rust te kunnen bewaren en je dromen achterna te gaan. Ben je je dromen vergeten? 

Geloof in jezelf door opnieuw connectie te maken met je lichaam en je intuïtieve stem opnieuw te gaan ontdekken.  

  • Waarvan droom jij ?

  • Wat zijn jouw verlangens?

  • Kan je die voelen?

Aangeleerde patronen, spanningen, twijfels, oordelende gedachten, ... erkennen en loslaten zodat je verder kan gaan. Beslissingen nemen die nauw aansluiten waarvoor jij staat.

Naar de lichaamssignalen luisteren en je verbinden met je hart en oer-krachtige onderbuik om in actie te komen. Het leven is NU!

  • Niet morgen,  zodat je in je hoofd blijft hangen en "denkt" aan plannen. 

  • Niet gisteren, zodat je "denkt" dat al het moois al voorbij is en je enkel nog leeft vanuit nostalgie. 


Maak NU nog wat nostalgie bij! Blijf in beweging en ga ervoor. Wordt je bewust wat er nog in je hart opgeslagen zit. We hebben allen verlangens gekregen om deze waar te maken zodat we er later geen spijt van krijgen.

Ga in die kracht staan en maak ruimte om jouw unieke potentialiteit tot bloei te laten komen. Je intuïtieve onderbuik en hart met elkaar verbinden en van daaruit verstandige beslissingen nemen. Want je bent het waard!

Het boek met audio's kan je in één keer bestellen. Lijkt je dit een té grote stap, zo'n 7-delige reeks? Dan kan je hoofdstuk per hoofdstuk bestellen en doorleven.
Hou er wel rekening mee dat elk hoofdstuk elkaar opvolgt. Dus begin best van bij hoofdstuk 1. Anders zal je cruciale zaken missen om dit werkboek te doorlopen.

Veel succes en plezier ermee!

Het volledige werkboek
157 euro

Hoofdstuk 1: Je lichaam en je omgeving
 25 euro

Hoofdstuk 2: Back to basics
 25 euro

Hoofdstuk 3: Levenskracht voelen
 25 euro

Hoofdstuk 4: Gun jezelf de liefde en de kracht voor vervulling
 25 euro

Hoofdstuk 5: Innerlijke kracht, de power om in actie te komen
 25 euro

Hoofdstuk 6: Verstevig je fundamenten
 25 euro

Hoofdstuk 7: Jezelf zijn zoals je bent
 25 euro