Ik ben Caroline, creatieve therapeute. Creatieve ideeën en fantasieën doordrenken mijn leven. Soms sta ik er zelfs niet bij stil dat ik die heb. Ik durf wel eens een schilderijtje te maken. Maar mijn grootste favoriet is het lichaamswerk.
 
Jaren lang volgde ik jazz-dance, ballet, oriëntaalse dans, American Tribal Style, Tribal fusion, salsa en authentic movement. Maar het bleef bij een hobby. Door ook slachtoffer te zijn van een auto-ongeval, moest ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden om mijn dansen levend te kunnen houden. Ik wilde meer en besloot een opleiding creatieve therapie te volgen.

In 2015 volgde ik de 4-jaarlijkse opleiding Creatieve Therapie en de 1- jaar opleiding Dans-/Bewegingstherapie bij VSPW Balans. Dit was een openbaring. Gedurende deze opleiding werd mijn missie opgewekt om mensen te begeleiden en te ondersteunen in hun zoektocht naar een beter welzijn & wel-voelen.

Het lichaamswerk houdt mij jong. Het stimuleert mijn creatieve brein en brengt tegelijkertijd rust in heel mijn systeem. Ik ben ervan overtuigd dat de minder aangename momenten in je leven je alleen maar sterker maken. De keerzijde van de medaille durven zien en de levenslessen hieruit trekken. Niet opgeven en vanuit zachtheid voor jezelf, continu in beweging blijven zoals ook alles in de natuur continu in beweging is. 

Ik blijf mij bijscholen en begeleid mensen op hun pad naar meer vreugde, diepgang, authenticiteit in alle schoonheid. 

Opleidingen:
> Creatief therapeut, VSPW Balans (2015-2019)
> Creatief therapeut, VSPW Balans, specialisatie Aandachtstherapie (2019)
> Dans/Bewegingstherapie, VSPW Balans (2017)
> Embodiment Dance and Movement Facilitator (2020)
> En ... "The univeristy of life" :-)