Energetisch weekend

27&28 mei te Melle - @Dwarsligger
(in samenwerking Dwarsligger)
Laat je een heel weekend lang onderdompelen in een overvloed aan diverse workshops. Het hele programma vind je terug op de website van Dwarsligger.


Lichaamswerk voor professionals

Kennismakingsworkshop Lichaamswerk
Komende najaar 2023 te Melle - @Compagnie Bougie
(in samenwerking met Hanne Van Bosstraeten)

Een halve dag voor jezelf, op ervaringsgerichte manier kennis maken met lichaamswerk, manieren ontdekken om uw patiënten te ondersteunen.

Beschrijving

Beschrijving:
Veel patiënten hebben 'last’ van hun lijf, het bezorgt hun extra zorgen. Onze maatschappij en onze levensstijl maken dat we ons hoofd overbelasten en ons lichaam op de achtergrond raakt. We raken de verbinding met ons lichaam kwijt, wat kan uitmonden in allerlei gezondheidsklachten.
Hoopt u om op termijn voor een deel van uw patiënten uw zorg te kunnen afbouwen? Zoekt u naar manieren om patiënten te ondersteunen in het proces van groei in lichaamsbewustzijn?


Hoe:
Wij, Caroline De Paepe (creatief, dans- en bewegingstherapeute) en Hanne Van Bosstraeten (danscoach) hebben een manier ontwikkeld om deze mind-body verbinding te herstellen. In onze sessies ligt de focus op het laten ontstaan van de bewegingen die fijn aanvoelen voor de patiënt, en die het lichaam eerst en vooral nodig heeft. Nadien geven we impulsen om het bewegingsrepertoire uit te breiden, om bewegingen en weerstanden in de beweging te linken aan thema’s uit hun dagdagelijkse leven. Op die manier linken
we mind & body, beweging & leven.

Doelgroep:
kinesisten, osteopaten, artsen, psychologen, psychotherapeuten en coaches.

Inschrijven:
Inschrijven kunt u via het formulier https://forms.gle/fDq2CMPNGH67jxmZ9 voor een voorkeur datum
die u het beste past.
De bijdrage voor deze workshop van een halve dag is 60 euro.
Kan u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse in ons aanbod of bijkomende vragen? Ook dit kan u ons laten weten via het formulier.

Meerwaarde:
Vanuit een andere invalshoek technieken ontdekken om uw patiënten te ondersteunen, verbinden met je collega's en mogelijkheden om gemakkelijk door te verwijzen of samenwerken.


Bestelbon aan het universum

Wil je dit e-book in levenden lijve ervaren? Invoelen via lichaamstechnieken en bewust worden hoe
gedachten werken en hoe je die kan sturen? Zet je op de wachtlijst en wordt persoonlijk verwittigd
wanneer de volgende workshop zal doorgaan.

Het e-book kan je ook afzonderlijk bestellen.

Beschrijving

Bij onze geboorte krijgen we de spelregels van hoe het hier op aarde werkt niet mee. Het kan dan best lastig zijn om je voornemens, dromen en wensen voor elkaar te krijgen.

In de workshop ́Bestelbon aan het universum' krijg je tips & tricks om het anders te doen. Via meditatie, kundalini, beweging word je ingeleid om écht te gaan invoelen wat je wil neerzetten. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. Je lichaam heb je nodig om jouw wensen en dromen hier op aarde fysiek neer te zetten. Je krijgt een beter beeld over hoe het brein werkt en hoe je het celgeheugen van je lichaam kan herprogrammeren. M.a.w. je leert je 'Bestelbon aan het universum ́ in te vullen volledig vanuit jouw hart, waarna we afsluiten met een rituele vuurceremonie.

Wat breng je mee:

> Schrijfgerief + notitieblokje
> Matje
> Mediatiekussen (of iets makkelijk om op te zitten)
> Dekentje, warme trui, warme kousen
> Losse kledij
> Een flesje water

Je kan ook het e-handbook online bestellen. Dan mis je uiteraard wel de meditatie en het cruciale lichaamswerk om je wensen kunnen laten stromen.

Beoordelingen (2)

22 januari 2023

Ik vond de workshop:"Bestelbon aan het universum" een heel boeiende, ontspannende, rustgevende belevenis, waarbij jezelf tegenkomt; echt beleeft wat er diep van binnen in jou leeft, waarmee je geest bezig is en wat jouw grootste droom is, die je nu in 2023 wil verwezenlijkt zien.
Via deze workshop, waarin yoga, meditatie, beweging, ...verweven zit, groeien je plannen en lukt het jou om je bestelbon in te vullen.

M.

21 januari 2023

Een namiddagactiviteit vond ik een goed idee.
Voor mij was het dansmoment een zalige ervaring.
De boodschap kwam aan in mijn eigen ZIJN.

M-J.


Events

Blijf in Beweging biedt diverse creatieve vormen voor een beter wel-zijn en wel-voelen aan op events. Wil jij een initiatie/workshop bij jou in de buurt of op jouw event organiseren? Doe je aanvraag en dan komt Blijf in Beweging misschien binnenkort bij jou langs.


Laat een beoordeling achter