Events

Blijf in Beweging biedt diverse creatieve vormen voor een beter wel-zijn en wel-voelen aan op events. Wil jij een initiatie/workshop bij jou in de buurt of op jouw event organiseren? Doe je aanvraag en dan komt Blijf in Beweging misschien binnenkort bij jou langs.


Wordt verwacht

Ken en herken de sterktes van de verborgen conceptdenker. In onze maatschappij zijn we zoekende naar oplossingen voor hedendaagse problematiek. Hoe pakken we dit aan? Activeer je creatief, artistiek en intuïtief brein. Mensen die de voorkeur hebben om hun linker hersenhelft te gebruiken kunnen deze vaardigheden ontwikkelen en integreren. Of ben je rechtsdenker, word je bewust van je sterke vaardigheden en benut ze.  

Beschrijving

Beschrijving:

In mijn praktijk krijg ik steeds meer mensen over de vloer die moe en uitgeput zijn. Het valt mij op dat de oorzaak vaak ligt aan ons lineair systeem. Als je van nature een conceptdenker bent, geraak je door het lineair systeem sneller uitgeput. En dan kom je bij een creatief therapeut terecht ;-)

De conceptdenker is creatief, goed in verbanden leggen, verzinnen van nieuwe dingen en oplossingen. Maar daar wordt nog nauwelijks aandacht aan gegeven in ons lineair systeem. Je wordt in een lineair systeem gepusht. Je krijgt de kans niet meer om je natuurlijke vaardigheden te ontwikkelen en te weten waar je goed in bent.

Nic Geeraert en Caroline De Paepe belichten dit stuk op een lezing die zal doorgaan op 27/09 bij Dwarsligger te Melle. Het hele programma vind je terug op de website van Dwarsligger.

Doelgroep:
Iedereen die meer wil weten over de diversiteit van denken.

Inschrijven:
Via www.dwarsligger33.com/event-details/lezing-hoe-goed-ken-jij-jouw-brein 
De bijdrage voor de lezing is 15 euro.


Bestelbon aan het universum

Wil je dit e-book in levenden lijve ervaren? Invoelen via lichaamstechnieken en bewust worden hoe
gedachten werken en hoe je die kan sturen? Zet je op de wachtlijst en wordt persoonlijk verwittigd
wanneer de volgende workshop zal doorgaan.

Het e-book kan je ook afzonderlijk bestellen.

Beschrijving

Bij onze geboorte krijgen we de spelregels van hoe het hier op aarde werkt niet mee. Het kan dan best lastig zijn om je voornemens, dromen en wensen voor elkaar te krijgen.

In de workshop ́Bestelbon aan het universum' krijg je tips & tricks om het anders te doen. Via meditatie, kundalini, beweging word je ingeleid om écht te gaan invoelen wat je wil neerzetten. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. Je lichaam heb je nodig om jouw wensen en dromen hier op aarde fysiek neer te zetten. Je krijgt een beter beeld over hoe het brein werkt en hoe je het celgeheugen van je lichaam kan herprogrammeren. M.a.w. je leert je 'Bestelbon aan het universum ́ in te vullen volledig vanuit jouw hart, waarna we afsluiten met een rituele vuurceremonie.

Wat breng je mee:

> Schrijfgerief + notitieblokje
> Matje
> Mediatiekussen (of iets makkelijk om op te zitten)
> Dekentje, warme trui, warme kousen
> Losse kledij
> Een flesje water

Je kan ook het e-handbook online bestellen. Dan mis je uiteraard wel de meditatie en het cruciale lichaamswerk om je wensen kunnen laten stromen.

Beoordelingen (2)

22 januari 2023

Ik vond de workshop:"Bestelbon aan het universum" een heel boeiende, ontspannende, rustgevende belevenis, waarbij jezelf tegenkomt; echt beleeft wat er diep van binnen in jou leeft, waarmee je geest bezig is en wat jouw grootste droom is, die je nu in 2023 wil verwezenlijkt zien.
Via deze workshop, waarin yoga, meditatie, beweging, ...verweven zit, groeien je plannen en lukt het jou om je bestelbon in te vullen.

M.

21 januari 2023

Een namiddagactiviteit vond ik een goed idee.
Voor mij was het dansmoment een zalige ervaring.
De boodschap kwam aan in mijn eigen ZIJN.

M-J.


Laat een beoordeling achter