Kennismakingsworkshop Lichaamswerk

voor professionals (kinesisten, osteopaten, artsen, psychologen, psychotherapeuten en coaches)
2 mei te Lier - 16 mei te Melle 
(13.30u tot 16.30u)
(in samenwerking met Hanne Van Bosstraeten)

Een halve dag voor jezelf, op ervaringsgerichte manier kennis maken met lichaamswerk, manieren ontdekken om uw patiënten te ondersteunen.

Beschrijving

Veel patiënten hebben 'last van’ hun lijf, het bezorgt hen extra zorgen. Niet te verwonderen, in een wereld die steeds sneller draait en steeds digitaler wordt. Onze maatschappij en onze levensstijl maken dat we ons hoofd overbelasten en ons lichaam vergeten. We raken de verbinding met ons lichaam kwijt, met als gevolg allerlei gezondheidsklachten.
Hoopt u om op termijn voor een deel van uw patiënten uw zorg te kunnen afbouwen? Zoekt u naar manieren om patiënten te ondersteunen in het proces van groei in lichaamsbewustzijn?
 

Wij, Caroline De Paepe (creatief, dans- en bewegingstherapeute)  en Hanne Van Bosstraeten (danscoach) hebben een manier ontwikkeld om deze mind-body verbinding te herstellen. In onze sessies ligt de focus enerzijds op het laten ontstaan van de bewegingen die fijn voelen voor de patiënten, omdat dat vaak die bewegingen zijn die het lichaam eerst en vooral nodig heeft. Nadien geven we impulsen om het bewegingsrepertoire uit te breiden, om bewegingen en weerstanden in de beweging te linken aan thema’s uit hun dagdagelijkse leven. Op die manier linken we mind & body, beweging & leven.

De bijdrage voor deze workshop van een halve dag is 30 euro. Kan u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse in ons aanbod of bijkomende vragen, neem gerust contact met ons op.


3-daagse energieweekend

26-27-28 mei te Melle
(in samenwerking Dwarsligger)
Laat je een heel weekend lang onderdompelen in een overvloed aan diverse workshops. Het hele programma vind je binnenkort terug op de website van Dwarsligger.


Bestelbon aan het universum

Wil je dit e-book in levende lijve ervaren? Invoelen via lichaamstechnieken en bewust worden hoe gedachten werken en hoe je die kan sturen? Zet je op de wachtlijst en wordt persoonlijk verwittigd wanneer de volgende workshop zal doorgaan.

Het e-book kan je ook afzonderlijk bestellen.

Beschrijving

Bij onze geboorte krijgen we niet de spelregels mee hoe het hier op aarde werkt. Het kan dan best lastig zijn om je voornemens, dromen en wensen voor elkaar te krijgen.

In de workshop ´Bestelbon aan het universum' krijg je tips & tricks om het anders te doen. Via meditatie, kundalini, beweging word je ingeleid om écht te gaan invoelen wat je wil neerzetten. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. Want in je hoofd blijft het enkel bij fantasie. Je lichaam heb je nodig om jouw wensen en dromen hier op aarde neer te zetten. Je krijgt een beter beeld over hoe het brain werkt en hoe je je celgeheugen van je lichaam kan herprogrammeren. M.a.w. je leert je 'Bestelbon aan het universum´ in te vullen volledig vanuit jouw hart, waarna we afsluiten met een rituele vuurceremonie.

Wat breng je mee:

> Schrijfgerief + notitieblokje
> Matje
> Mediatiekussen (of iets makkelijk om op te zitten)
> Dekentje, warme trui, warme kousen
> Losse kledij
> Een flesje water

Je kan ook het e-handbook online bestellen. Maar dan mis je natuurlijk de meditatie en het cruciale lichaamswerk die juist van belang is zodat je wensen kunnen stromen.

Beoordelingen (2)

22 januari 2023

Ik vond de workshop:"Bestelbon aan het universum" een heel boeiende, ontspannende, rustgevende belevenis, waarbij jezelf tegenkomt; echt beleeft wat er diep van binnen in jou leeft, waarmee je geest bezig is en wat jouw grootste droom is, die je nu in 2023 wil verwezenlijkt zien.
Via deze workshop, waarin yoga, meditatie, beweging, ...verweven zit, groeien je plannen en lukt het jou om je bestelbon in te vullen.

M.

21 januari 2023

Een namiddagactiviteit vond ik een goed idee.
Voor mij was het dansmoment een zalige ervaring.
De boodschap kwam aan in mijn eigen ZIJN.

M-J.


Events

Blijf in Beweging biedt diverse creatieve vormen voor een beter wel-zijn en wel-voelen aan op events. Wil jij een initiatie/workshop bij jou in de buurt of op jouw event organiseren? Doe je aanvraag en dan komt Blijf in Beweging misschien binnenkort bij jou langs.


Laat een beoordeling achter