Blijf in Beweging biedt diverse creatieve vormen voor een beter wel-zijn en wel-voelen aan bedrijven en op events.

In groep kan het fijn zijn om te verbinden, te delen en te leren van elkaar. Op een veilige en vertrouwde manier ga je contact maken met je lichaam, je handelingen en je gedrag. Het biedt mogelijkheid om jezelf beter te begrijpen, in contact met jezelf, de ander of met collega's.

Vraag een workshop/initiatie aan binnen je bedrijf.

Creatief Bewegen

Je lichaam vrij laten bewegen. Beweegsessies kunnen spanningen in het lichaam verlichten, onuitgesproken emoties laten ventileren, uit de gedachten gaan en je hoofd volledig ontspannen! Het is goed om nadien terug een heldere geest te hebben, meer mogelijkheden zien en creatieve ideeën te krijgen.

Reageren en reflecteren

Ben je een leider of een volger? Ben je het creatieve brein of de ondersteunende helper? Je lichaam weerspiegelt hoe je jou in de wereld gedraagt en hoe de buitenwereld je aanschouwt. Het is de actie van je lichaam die resultaat geeft. Hiermee aan de slag gaan kan deuren openen voor nieuwe perspectieven.

Bewegend ontdekken

Traag en vol verwondering voelen en aftasten hoe je lichaam eraan toe is en waar je jouw lichaam extra aandacht nodig heeft. Diepere lagen ontdekken. Je afsluiten van het geroezemoes van de buitenwereld, om je innerlijk denken en voelen beter te horen om nadien gericht en focus te zijn. 

Loslaten/relaxatie

Als een wellness voor jezelf om tot de puurste vorm van ontspanning te komen. De focus vertrekt van binnenuit en je laat het verder uitstralen naar buiten toe. Veel activiteit is hiervoor niet nodig. Vanuit lighouding kom je tot totale ontspanning en innerlijke vrede door je  over te geven aan de stem die je begeleidt. Relaxatie geeft je een voldaan, gezond-vermoeid gevoel. Ideaal om alle stress van de dag van je af te laten glijden.

Vraag een workshop/initiatie aan