Individuele begeleiding geeft je de mogelijkheid om dieper in te gaan op bepaalde thema's. Het is een non-verbale therapievorm waarbij hoofdzakelijk het handelen en ervaren wordt belicht. Hiervoor hoef je helemaal niet te kunnen tekenen, schilderen, dansen of acrobaat te zijn. Artistieke vaardigheden komen niet aan bod. 


Het woord “creatief” is afgeleid van nieuwe ideeën. We bezitten allemaal een aangeboren creativiteit tot selfhealing. Elke creatie die wordt gerealiseerd heeft een  unieke waarde. 
Het gaat niet om het creëren van een nieuwe "Mona Lisa".  Het gaat om het pad dat je bewandelt, waarbij ik je als therapeute bijsta en ondersteun.

Door te handelen en te werken met materiaal kan je in contact komen met wie je werkelijk bent. Op deze manier kan je blokkades doorbreken waardoor je meer geluk en vrede zal beleven.

Je kan uitdrukken wat met woorden niet mogelijk is, wat er in jou omgaat en wat jouw verlangens zijn. Je kan ontdekken welke blokkades hieronder liggen. Achter een verlangen schuilt vaak weerstand, angst, verdriet, boosheid, ...
Al deze emoties mogen er zijn en worden met heel veel liefde en zachtheid omarmd tijdens de therapie. Zo leer je jezelf  kennen en wordt het leven lichter en draaglijker. Een lichtpuntje dat een weg opent naar meer geluk!

Hoe meer je aan de slag gaat met je aangeboren creativiteit hoe flexibeler en vindingrijker je wordt. Een mooi cadeau, zeker vandaag in een wereld waar zoveel verandering en vraag naar vernieuwing is. 
Voor vernieuwing heb je nieuwe ideeën nodig. Die je zal ongetwijfeld gaan ontdekken als je hier even de tijd voor neemt tijdens een creatieve sessie!

Het creatieve materiaal wordt afgestemd op basis van de hulpvraag en jezelf.


Kennismaking

Wil je graag kennis maken hoe ik werk, maar weet je niet welke vorm van therapie het best bij je past? Als therapeut, coach, gesprekspartner, gids of buddy gaan we samen op zoek elke vorm of vormen we kunnen ingeschakeld om je ware hart te kunnen terugvinden waar jij gelukkig van wordt. 

Een sessie duurt 1 uur. 
Bijdrage is 65 euro.
De sessies gaan door in de gezondheidspraktijk Gootje (Gootje 56, Balegem-Oosterzele) of groepspraktijk Labyrinth (
Briel 147, Smetlede- Lede)

Lichaamswerk

Via lichaamsoefeningen gaan voelen en ervaren wat dit met je doet. Je lichaam en geest staan met elkaar in verbinding.

Vaak vergeten we dit lichaam terwijl dat juist een grote invloed heeft op ons hele mentale zijn. 
Meer weten > 

Een sessie duurt 1 uur. 
Bijdrage is 65 euro.
De sessies gaan door in de gezondheidspraktijk Gootje (Gootje 56, Balegem-Oosterzele) of groepspraktijk Labyrinth (Briel 147, Smetlede- Lede)

Beeldend werk

Werken met materiaal om een bepaalde situatie of emotie in beeld te brengen.

Je kan in dialoog gaan met je werk en uitdrukken wat met woorden niet mogelijk is. Je kan je werk vanop afstand bekijken, zodat je niet in de situatie hoeft terug te gaan. 
Meer weten >

Een sessie duurt 1 uur. 
Bijdrage is 65 euro.
De sessies gaan door in de gezondheidspraktijk Gootje (Gootje 56, Balegem-Oosterzele) of groepspraktijk Labyrinth (Briel 147, Smetlede- Lede)


Beoordelingen (2)

22 november 2022
Whaw, jij bent een vat aan informatie!

R.

8 april 2022
Deze ontmoeting voelt warm en zacht. Er is de ruimte om te bewegen, de ruimte die op zich zorgzaam wordt voor wie ik zelf ben en wat ik beteken. Mijn zware benen en de witte, lichte voeten die mij dansend terug de vreugdevolle energie bezorgen en deze laten stromen door mijn lichaam. Dankbaar voor het moment van zacht tot mezelf terugkeren.

D.

Laat een beoordeling achter