Bestellingen worden pas aangeleverd nadat het correcte bedrag van het boek werd overgeschreven op het rekeningnummer BE 81 0018 6600 1124 met de melding van "het boek + je naam".

Ben je op zoek om je dromen sneller naar je toe te laten komen? Vraag hulp! Spreek het universum aan. Met de Bestelbon aan het universum en het bijhorende E-handboekje vol tips & tricks, kan je jouw bestelling invullen en verzenden. Alleen, in familieverband of met je lief/partner en heel leuk om te doen. Via de bijhorende audio's hoef je het E-handboekje niet te lezen: het wordt volledig voor jouw voorgelezen!

The Art of Being free

€ 197,00

The Art of Being free

€ 197,00

Wil je meer rust en balans ervaren? Weg met gespannen lichaam? Weg met piekerende gedachten? In dit E-werkboek geef ik je op speelse wijze oefeningen mee waardoor je meer balans krijgt. Het is een doe-boek. Want wil je verandering in je leven, dan moet je er iets voor over hebben als je deze verandering wilt doorvoeren. Via audio's kan je het E-werkboek beluisteren, zodat je niet hoeft te lezen en je volledig kan overgeven aan de ervaren van de leuke, healende oefeningen.