Bestellingen worden pas aangeleverd nadat het correcte bedrag van het product werd overgeschreven op het rekeningnummer BE 81 0018 6600 1124 met de melding van "product + je naam".

Ben je opzoek om je dromen sneller naar je toe te laten komen? Vraag hulp! Spreek het universum aan. Met de Bestelbon aan het universum en het bijhorende E-handboekje vol tips & tricks, kan je jouw bestelling invullen en verzenden. Alleen, in familieverband of met je lief/partner leuk om te doen. Via de bijhorende audio's hoef je het E-handboekje niet te lezen en wordt dit volledig voor jouw voorgelezen.

Sale!

The Art of Being free

€ 297,00 € 197,00
Sale!

The Art of Being free

€ 297,00 € 197,00

Wil je meer rust en balans ervaren? Weg met gespannen lichaam? Weg met piekerende gedachten? In dit E-werkboek geef ik je op speelse wijze oefeningen mee waardoor je meer balans krijgt. Het is een doe-boek want je moet er iets voor over hebben als je verandering wilt in je leven. Via audio's kan je het E-werkboek beluisteren zodat je niet hoeft te lezen en bij de leuke, healende oefeningen je volledig kan overgeven aan de ervaren.