Creatieve dans:
Gisterenavond heb ik deelgenomen aan de online creatieve dansavond van Caroline. Ondanks de rugpijn en de vermoeidheid die ik voelde, ben ik er toch voor gegaan. Het heeft me echt goed gedaan. Via ademhaling, beweging en dans ben ik helemaal in mezelf kunnen zakken. Ik ontdekte daar de kracht van mijn lichaam opnieuw. Uiteindelijk kwam ik vrij van spanningen terug naar buiten, vrij, speels en los. En dit met hele mooie muziek als begeleiding.

Een aanrader.

L.

Individuele begeleiding:
Deze ontmoeting voelt warm en zacht. Er is de ruimte om te bewegen, de ruimte die op zich zorgzaam wordt voor wie ik zelf ben en wat ik beteken. Mijn zware benen en de witte, lichte voeten die mij dansend terug de vreugdevolle energie bezorgen en deze laten stromen door mijn lichaam. Dankbaar voor het moment van zacht tot mezelf terugkeren.

D.

Creatieve dans:
Vorige donderdagavond kon ik deelnemen aan de online creatieve dansavond met Caroline. We zijn heel rustig gestart en focusten vooral op de binnenkant: van ons hoofd, van onze hals, van onze schouders, uiteindelijk van gans ons lichaam. Ongelooflijk hoeveel beweging daar te ontdekken viel. Later heb ik voluit gedanst op heerlijke muziek. Om uiteindelijk heel rustig en stil te eindigen. Mijn hele verhaal was verteld, daar hoefden geen woorden meer aan toegevoegd te worden. Dankjewel Caroline, voor deze hele warme en deugddoende dans.
L.

Creatieve dans:
Je open en pure communicatie. Daar sta je voor en handel je ook naar.
S.

The Art of Being free:
Wat ik me herinner is dat ik het stukje over het aanduiden van de lichaamsdelen niet zo gemakkelijk vond. Ik heb wel heel intuïtief de vragen kunnen beantwoorden, het voelde ook raak als ik ze nadien opnieuw las.
L.


Voeg een getuigenis toe

Getuigenissen worden weergegeven met de initialen van je voornaam.