Laat dit een inspiratiebron zijn van verhalen, persoonlijke waarheden en fantasieën voor elke ziel die zich hiermee verbonden voelt. Het hoeft daarom niet groots te zijn zoals verhalen naar de overkant van de wereld. De schoonheid en het avontuur van het leven liggen veel dichter bij jezelf dan je zou denken.

Hoe dieper je duikt in dat avontuur, hoe meer je kan ontdekken! Het leven bestaat uit ontdekken. Want als je doet zoals je voorgeschoteld en aangeleerd kreeg, ga je minder snel out of the box denken. Je bewandelt simpelweg de oude platgetreden paden.  Zo kom je niet tot vernieuwing of verandering in je leven. 

Durf springen, los te laten wat anderen van je denken en accepteer dat sommige dingen nu eenmaal zo zijn.

Misschien zal je iets herkennen of zal iets je raken. Ik nodig je niet uit mijn pad te volgen maar je te laten inspireren om zelf op ontdekking te gaan. Je eigen weg te durven inslaan. Het is niet omdat iemand je iets heeft verteld, dat het daarom de waarheid is. Laten we kijken wat er nog te redden valt in deze wereld van chaos. Who jumps with me! 

Angst om te zijn

Grote mensen lijken nergens bang voor te zijn. Voel ik mij dan als enige nog zo klein?Een grote angst overvalt mij en ik weet niet waarom. Ik voel heel mijn lijf en die trekt zich krom.

Lees meer »

Mijn naam

We worden geboren en krijgen een naam. We worden opgevoed en moeten nadien zelf in de wereld leren staan. Bij sommige gaat het vlot, bij anderen niet. Achtervolgt door aangeleerde gewoontes, zonder men het ziet.

Lees meer »

Blijf bij mij

In gedachten ben je bij mij, maar ik geef je liefdevol vrij. Mensen noemen het loslaten, afscheid nemen of voorgoed vaarwel. Maar ik weet dat je eigenlijk gewoon verder gaat in dit spel. Je gaat een level hoger of kiest misschien voor een andere pion. Hoewel ik zo graag je fysiek voelen kon.

Lees meer »

Bomen luisteren

Het cliché van mijn rijmen en elke zin aan elkaar te willen lijmen. Het is net alsof mijn brein uit hars bestaat, zoals dit ook in een dennenboom gaat. Raak je hem aan dan kleven je vingers heel fel, en echt contact maken is voor mij kinderspel. Want bomen zijn levende zielen, terwijl velen mensen het beschouwen als fossielen.

Lees meer »

Wat de stilte mij bracht

Voor het eerst voelde ik de natuur weer aan mijn voeten. Geveld door Corona alsof ik voor iets moest boeten. Innerlijke frustratie waarom zaken niet gingen. Moest ik heel wat emoties verdringen. Maar toch ben ik dankbaar voor het bezoekje dat Corona mij bracht. Ik moest alles loslaten, het virus had mij in zijn macht. Zelfs tot het denken en bedenken van nieuwe ideeën toe. Ik was bij het minste geringste moe. Alsof er geen bloed liep door mijn bloedbanen. Het leek alsof ik mij dood moest wanen. Dood geen teken van leven zodat Corona mij saai zou vinden en zou vertrekken. Een héél raar virus dat ik voelde in mijn tenen, vingers, hoofd tot in mijn bekken. Maar het bracht mij veel.

Lees meer »

Als voedsel voor intuïtie

De perfectie loslaten, het is een spel. De balans zoeken, kan dit wel!? Zolang het maar goed voelt en liefdevol is voor mijn spieren en mijn lijf. De tijdloze wereld induiken is waar ik graag verblijf. Mijn hoofd volledig de vrijheid gunnen van gedachten, zo kom ik weer op krachten.

Lees meer »

Een fontein ...

Constant aan het werk, constant aan het bouwen aan vernieuwing, constant aan het streven naar verjonging en zuivering in de puurste vorm.Tegen de zwaartekracht in . Inspirerend. Fascinerend. Kunnen we van leren, niet?Een fontein is altijd in beweging. Ik probeer dit ook zo vaak mogelijk. En jij?

Lees meer »